145376
16:33 10.042023

У Чопі попрощалися з полеглим у війні прикордонником Олегом Бердянським

Життя 3382

Сьогодні, 10 квітня, у Чопі віддали шану та попрощалися із загиблим на війні Героєм – 22-річним інспектором прикордонної служби 3 категорії – стрільцем сержантом Олегом Бердянським.

Народився Олег Бердянський 21 вересня 2000 року у місті Чоп. Закінчивши Чопську ЗОШ, вступив до Ужгородського національного університету, в якому здобув професію за спеціальністю «Інформаційні технології», за кваліфікацією «Системний аналіз», у 2021 році.

Зі шкільних років Олег мріяв піти по стопам рідного батька і бути прикордонником. Олег гордився Вірністю та Патріотизмом свого батька, і після закінчення університету, без вагань у вересні 2021 року розпочав військову службу за контрактом у Чопському прикордонному загоні. У 2022 році пройшов підготовку та у рамках ротації разом із побратимами прибув для виконання бойових завдань в м. Бахмут Донецької області. Підрозділ, в якому ніс службу Олег, із честю та відданістю виконував бойові завдання по обороні м. Бахмута.

Олег був позитивний, веселий, вірний товариш, а найбільшою його характерною рисою було те, що він Вірний Патріот своїй Батьківщині з дитинства. Разом із побратимами давав гідну відсіч російському агресору. Загинув 4 квітня, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У Героя залишилися мама, вітчим та бабуся.

У каплиці на честь Святого Спиридона Тримифунтського відбувся Чин похорону, на який прийшли близькі воїна, військові, мешканці громади, керівництво міста. Поховали Олега Бердянського на міському кладовищі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах