145349
08:30 10.042023

Берегово причепурилося до Великодніх свят

Життя 4287

Це вже стало доброю традицією – прикрашати місто напередодні різних знаменних дат і подій. Так було й при зустрічі Нового року та Різдва, під час масових колядок, не стала винятком і Пасха.

Новий яскравий струмінь привнесла у процес викладачка Берегівської школи мистецтв Наталія Сливка, яка, крім основної роботи і музики, захоплюється ще й дизайном. Політ творчої фантазії втілює в колоритні декорації, які переважно виготовляє сама, однак активно допомагають їй в цьому і працівники міського управління освіти та культури (начальник Едіта Бабяк) та Центру дозвілля (директор, депутат міської ради Микола Павлюк). Прикметно, що керівники особисто беруть участь у проектуванні прикрас, їх втіленні в життя.

“Напередодні свят хочеться подарувати берегівчанам та їх гостям щось прекрасне, яке б відволікало від сірих буднів, – каже Карпатському об’єктиву очільник ЦДК. – Плюс прищепити потяг до споглядання колоритних фігур та композицій”.

Доклали рук до виготовлення пасхальних фігур також Аніко Телінгер.

Аттіла Гнатик, Магдолна Петрушка, Віктор Білкей. Вони не шкодували вільного часу та енергії, продемонстрували витримку й терпіння за роботою, сміливо експериментували й шукали найвиразніші форми, аби привабити до своїх творів якнайбільше пошанувальників. І барвисті віночки та кошики з живими квітами, колоритні кролики із крашанками, причепурені ліхтарі таки дивували оригінальністю.

“Щиро вдячний працівниками міського управління освіти та культури, всім, хто долучився до створення передсвяткової атмосфери для мешканців міста та їх гостей”, – написав на своїй сторінці в соціальній мережі голова територіальної громади Золтан Бабяк.

У свою чергу, керівництво останнього щиро вітало земляків зі світлим Великоднім празником, бажало аби воно наповнювало серця кожного почуттями надії та любові, щастя і добра.

“Нині ошатне Берегово радує містян та численних туристів і переселенців незвичним святковим виглядом, випромінює віру в перемогу добра над злом, у якнайшвидше настання миру на планеті”, – ділиться з нами мила Наталія.

Сподіваємось, що відвідувачі гідно оцінять творчі пориви ентузіастів, їх прагнення дарувати нам радість. А поки-що вони залюбки знімкуються біля оригінальних прикрас.

Микола ГОРВАТ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах