145117
11:45 6.042023

Хустська лікарня отримала наркозно-дихальну станцію

Життя 1890

Вчора Хустська центральна лікарня отримала від Державного підприємства «Медичні закупівлі України» нову наркозно-дихальну станцію Caelus Lite з газовим модулем VCV-Man. На сьогоднішній день це один з лідерів наркозно-дихального обладнання.

Дана станція має високу точність, яка у 10 разів вище порівняно із звичайною станцією, що дуже важливо при роботі анастезіологічної служби. Обладнання має весь широкий спектр режимів вентиляції: ручна/спонтанна, контрольована за об’ємом, контрольована за тиском та вентиляція з підтримкою тиску.

Caelus Lite – це ідеальне рішення для введення анестетика та підтримки респіраторної діяльності в операційних умовах, оскільки система залишає мінімальний слід від оперування. Технологію розроблено для захисту легень пацієнта та полегшення наслідків, зменшення ймовірності виникнення волюмотравми.

Вчора проведено всі пуско-налагоджувальні роботи (монтаж, перевірку комплектації, первинний запуск) та введено даний апарат в експлуатацію. Профільний медичний персонал пройшов навчання та інструктаж.

Наявність даного медичного обладнання дозволить покращити та вийти на новий рівень роботи анастезіологічної служби при оперативних втручаннях.

м. Хуст, вул. Івана Франка, 113

+380 (97) 192 31 81

Про це інформує Хустська центральна лікарня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах