144871
16:45 31.032023

У Дубовому капітально відремонтовано прихисток на базі гуртожитку коледжу

Життя 3605

У гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу, на базі якого діє прихисток для переселенців, завершено капітальні ремонтні роботи трьох поверхів. Зокрема, відремонтовано блоки, у кожному з яких є дві кімнати – на трьох та двох осіб відповідно, а також санвузол. Крім того, на кожному поверсі є простора кухня з їдальнею, а на другому поверсі діє ресурсна кімната для дозвілля дорослих та малечі. Житло надається ВПО у безкоштовне користування.

Роботи у гуртожитку проводилися за донорські кошти міжнародної гуманітарної організації «Людина у біді» Чеської Республіки, а облаштування кімнат, санвузлів, кухонь та ресурсної кімнати меблями та технікою здійснено за кошти міжнародної гуманітарної організації «Людина у біді» Словацької Республіки.

30 березня на об’єкт завітали представники “Людина у біді”, вони оглянули відремонтовані приміщення та підписали угоду прийняття-передачі об’єкта.

Як розповів селищний голова Денис Каганець, у прихистку створено всі умови для комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі гуртожиток коледжу прихистив вже 54 ВПО, є можливість розмістити тут ще 45 переселенців. Тож ВПО, які бажають поселитися у безкоштовному помешканні, можуть звертатися до селищної ради чи ЗПФК. Обов’язкові документи для поселення: документ, що посвідчує особу, та довідка ВПО.

Нагадаємо, нещодавно такі ж капітальні ремонти за фінансової підтримки згаданих організацій було проведено і на першому поверсі КНП «Дубівська лікарня», де нині безкоштовно проживає 13 осіб. Тут вільні місця є для ще 5 ВПО.

Дубівська селищна рада щиро вдячна ГО “Людина у біді” Чеської Республіки та Словацької Республіки за надану таку вагому підтримку українському народу.

Про це інформує Дубівська тергромада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах