144746
17:07 28.032023

Керівництво регіонального сервісного центру ГСЦ МВС провели нараду з представниками автошкіл Закарпаття

Життя 2235

Заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Закарпатській області Крістіан Фекийшгазі спільно з головним спеціалістом відділу реєстраційної діяльності та допуску водіїв до керування транспортними засобами Сергієм Славичом на базі однієї з автошкіл провели нараду з представниками закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів щодо співпраці з територіальними сервісними центрами МВС під час надання адміністративних послуг з видачі посвідчень водія.

Обговорили питання, що стосуються діяльності закладів, а також проблемні ситуації, які виникають під час внесення автошколами інформації до Єдиного реєстру МВС, зокрема проходження акредитації закладів та атестації їх спеціалістів. Окрім того, не оминули увагою й організацію прийняття іспитів для отримання права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що на території Закарпатської області акредитовано 53 навчальних закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах