144482
08:31 24.032023

Ужгородців закликали долучитися до загальноміського прибирання

Життя 1797

Закликаємо ужгородців та гостей міста завтра, 24 березня, долучитися до загальноміського прибирання

День благоустрою в Ужгороді проведуть відповідно до розпорядження керівника Закарпатської обласної військової адміністрації Віктора Микити про безстрокову акцію «Закарпаттю – чисте довкілля» та розпорядження міського голови Богдана Андріїва про проведення весняної толоки.

У заходах із впорядкування зелених зон, прибудинкових, прилеглих та закріплених територій візьмуть участь підприємства, які виконують роботи з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, ОСББ, ЖБК, комунальні підприємства, суб’єкти господарювання, громадські організації, педагогічні колективи навчальних закладів, працівники Ужгородської міської ради, мешканці міста.

Запрошуємо небайдужих жителів громади організувати прибирання у своїх дворах, також можна долучитися до прибирання на таких локаціях: набережні Незалежності, Київська, Слов’янська та Ботанічна.

Мешканці, які прибиратимуть двори багатоквартирної житлової забудови, прилеглі території до власних будинковолодінь, можуть приносити зрізане гілля до сміттєвих майданчиків: звідти їх протягом місячника благоустрою, який триває до 13 квітня, забиратимуть працівники КП «КШЕП».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах