143155
16:33 22.022023

Народного художника України Бориса Кузьму вшанували відзнакою «За розвиток Закарпаття»

Життя 3109

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та заступник голови ОВА Василь Іванчо вручили спільну відзнаку облради та облдержадміністрації – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» Борису Івановичу за вагомий особистий внесок у розвиток образотворчого мистецтва краю, високу професійну майстерність та з нагоди 65-річчя від дня народження.

Борис Кузьма – голова Закарпатської організації Національної спілки художників України, народний художник України, член Національної академії мистецтв України.

Спікер облради подякував художнику за сумлінну працю, яка розвиває і примножує закарпатську школу мистецтв, побажав йому міцного здоров’я, наснаги і творчого довголіття. Іменинник навзаєм висловив вдячність керівництву краю за підтримку та поділився цікавою власною історією, коли за одну ніч розробив ескіз нагрудного знаку, який нині мав честь отримати і він. «Сподіваюся, Бог дасть нам усім сил і здоров’я, продовжити нелегкий мистецький шлях та наблизити Велику Перемогу. Переконаний, що наші митці і надалі будуть гідно тримати високу марку художньої школи Закарпаття», – зауважив Борис Кузьма.

Пресслужба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах