142659
11:11 8.022023

У Виноградові відновило роботу реабілітаційне віділення

Життя 8164

У Виноградові відновило роботу відділення «Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю». Через пандемію коронавірусу заклад призупинив діяльність на понад два роки, проте з початку 2023 р. тут знову приймають пацієнтів.

Петро Добромільський, заступник голови Закарпатської ОВА, відвідав медичний осередок, поспілкувався з пацієнтами та керівництвом про актуальні потреби і перспективи розвитку установи.

«Функціонування таких закладів є надзвичайно важливим для людей з особливими фізичними потребами. Періодично вони мають проходити відновлювальні курси, тому намагаємося зробити все для того, аби реабілітаційні послуги були максимально доступними», – підкреслив Петро Добромільський.

У закладі охорони здоров’я допомогу надають особам із вадами опорно-рухового апарату, нервової системи, з психічними захворюваннями та розумовою відсталістю, ураженням внутрішніх органів і змішаними вадами.

Зараз у відділенні перебувають 30 пацієнтів, зазначив директор Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Олег Кириленко. Протягом 21 дня їм безоплатно надають повний пакет послуг з реабілітації відповідно до державної Програми медичних гарантій.

Про це інформує Закарпатська обласна державна адміністрація.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах