142569
10:09 6.022023

На Перечинщині провели в останню дорогу полеглого Героя Олександра Мулесу

Життя 5301

Водій взводу матеріального забезпечення стрілецького батальйону військової частини А1556 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади солдат Олександр Мулеса загинув на полі бою внаслідок ворожого артобстрілу поблизу села Любимівка Херсонської області.

Відспівування полеглого Героя було звершено на подвір’ї рідної хати в неділю, 5 лютого 2023 року. Чин відспівування у співслужінні духовенства очолили два благочинні Мукачівської єпархії УПЦ Московського патріархату: Перечинського (протоієрей Володимир Грицько) та Великоберезнянського (протоієрей Василій Поп) районів.

Після відспівування Героя було віддано землі на Алеї Слави на сільському кладовищі.

Народився Олександр Мулеса Іванович в селі Сімер Перечинського району Закарпатської області 12 жовтня 1989 року. Навчався в Сімерській школі з 1 по 9 класи, далі – 10-11 класи в Тур’ї-Реметівській школі, згодом продовжив навчання в УжНУ та в університеті в Києві. Добре навчався, мав багато друзів, завжди всім допомагав. Одружений, мав 7-місячного сина, молоду дружину, маму, які його любили найбільше в світі. Вдома не дочекалися його також рідна сестра з донечками та чоловіком.

Закарпаття онлайн

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах