141985
08:31 23.012023

У Перечині відбувся вечір інструментальної музики

Життя 5702

22 січня у комплексі Sakura Perechyn відбувся вечір інструментальної музики. Ансамбль «Музичні сердечка» під керівництвом Наталії Самош та учні КЗ «Перечинська школа мистецтв» подарували шанувальникам мистецтва свято музики, добра та надії. Захід присвятили одному з найвеличніших християнських свят – Різдву Христовому. На сцені звучали різдвяні пісні та вірші, колядки, щедрівки, тематичні музичні твори.

Артисти грали, а присутні насолоджувалися дивовижною музикою. Залою линула «Тиха ніч», «Хай за вікном», «Аве, Марія», «Алилуя», «Щедрик», «Тріо колядок».

Учасники духового колективу звеселили присутніх, зігравши мелодію запальної української народної пісні «Ой під вишнею, під ялинкою».

Колядку «Коли звізда ясна» співав увесь зал із «Музичними сердечками».

Олеся Андрушек виконала пісню «Зима, зима, від Різдва до Різдва», в якій є оптимістичні слова: «Все буде добре у нас». А інакше і бути не може. Перемога за нами, за Україною.

Йосип Чуприк у вступному слові сказав: «Сьогодні на нас чекає музична терапія. Коли грає живий інструмент, він створює певні коливання, які позитивно впливають на людський організм. Коли грає декілька інструментів, то цих коливань ще більше. І відбувається масаж нашої душі. Зараз трохи масажу не завадить кожному з нас. Але коли грають діти, цей ефект посилюється у декілька разів. І те, що ви сьогодні тут, привели діток, ваші діти, онуки займаються музикою, це говорить про те, що ви відповідальні дорослі і хочете, щоб ваші діти всебічно розвивалися».

Присутні отримали чудову терапію, бо ж музика – це те мистецтво, яке лікує, здатне зачепити найпотаємніші струни серця, наповнити його радістю та любов’ю. Вдячні глядачі-слухачі гаряче аплодували юним артистам, які щиро подарували свято музики, долучили до прекрасного, а також славили новонародженого Ісуса, який за волею Отця Небесного, Всевишнього став Спасителем людства.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах