140067
09:27 9.122022

У Мукачеві відкрито «Різдвяну виставку» вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями

Життя 21725

Сьогодні у Палаці культури і мистецтв у Мукачеві відкрито «Різдвяну виставку» вихованців Обласного центру соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Привітати учасників «Різдвяної виставки» із відкриттям завітали начальниця відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради Ірина Калій та директор Палацу культури і мистецтв Юрій Чорій.

Більше про роботу, вихованців та про виставку розповіла директорка Обласного центру соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оксана Ковач. «Цьогоріч ми та наші діти готуємося до Різдвяних свят в особливих умовах, в умовах війни, коли багато дітей через напад російського агресора на нашу вільну країну стали жертвами надмірного стресу, страху! Але творчість і мистецтво завжди допомагають долати труднощі, вади! Мистецтво має силу зцілювати! І дивлячись на роботи, виконані вихованцями реабілітаційного центру ми можемо побачити цю дивовижну силу», – зазначила вона у своєму виступі.

Висловлюємо вдячність всім вихователям за титанічну та нелегку щоденну працю з дітьми та молоддю, які цього особливо потребують. За допомогу з подолання усіх труднощів, проблем зі здоров’ям. Дякуємо за те, що кожного дня піклуєтеся про них, наповнюєте цих дітей оптимізмом, надією, вірою і любов’ю.

Запрошуємо усіх до перегляду виставки і наголошуємо, що поруч із прекрасними роботами знаходиться скринька, яка чекає на благодійні внески. На матеріали для подальшої творчої реалізації цих талановитих дітей! Донатимо разом для перемоги!

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини