139100
12:27 20.112022

Закарпатські рятувальники отримали 5 генераторів від австрійської компанії FISCHER SPORTS GmbH

Життя 3537

Всесвітньо відомий бренд лижного спорядження з Австрії FISCHER SPORTS GmbH. закупив для рятувальників Закарпаття 5 стаціонарних дизельних генераторів Stromaggregate Grossmann GmbH кожен потужністю 16 кВт.

Такий щедрий подарунок у цей надважкий для нашої країни час став можливим за сприяння УАП ТОВ “Фішер-Мукачево” та Посольства України в Республіці Австрія, які виступило посередником між австрійською компанією з міста Рід та ужгородськими рятувальниками. Завдяки переконливості української сторони, увесь процес від закупівлі й до транспортування в Україну зайняв трохи більше тижня.

Ці потужні міні-електростанції будуть застосовуватися фахівцями ДСНС у разі відключення від електромереж об’єктів, які належать до критичної інфраструктури або таких, що мають значення для забезпечення життєдіяльності населених пунктів. Наразі, рятувальники вже приступили до підготовки нового обладнання для роботи в екстремальних умовах – генератори розконсервовують і обслуговують для роботи при низьких температурах.

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області висловлює щиру подяку Fischer Ski, Фішер – Мукачево Fischer – Mukachevo ltd та Botschaft der Ukraine in Österreich/Посольство України в Республіці Австрія за отриману допомогу і сподівається на подальшу співпрацю з австрійськими колегами.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах