138376
15:26 2.112022

В Мукачеві відбудеться благодійний концерт на підтримку України

Життя 28781

2 грудня мешканці м. Мукачево матимуть можливість в унісон щиро освідчитися у коханні своїй УКРАЇНІ словами пісень Тараса Петриненка.

Шедевральні твори з репертуару маестро такі, як «Україна», «Господи, помилуй нас» або «Пісня про пісню», виконані в його легендарному дуеті з Тетяною Горобець, і нині продовжують надихати молодих виконавців на пошуки модерних форматів популяризації пісень, які увійшли до становлення нашої державності.

Його пісні не зникають з часом, а з роками лише набувають нового звучання, постійно актуалізуються. Його твори з перших нот проникають, глибоко западають у душу і розбурхують потужні яскраві емоції, переживши вже неможливо бути байдужим до творчості Народного артиста України Тараса Петриненка.

Саме таку силу впливу має його пісня «Україна», яка стала неофіційним гімном нашої держави, нашим незмінним мелодійним покажчиком, який у скрутні хвилини допомагає вистояти, зміцнює волю та дух нашої національної гідності і вже протягом 35 років звучить у всіх куточках світу, а у столиці України – кожні чверть години із Михайлівського Золотоверхого. І сьогодні вона допомагає нам мовою музики сказати своїй країні: «ЛЮБЛЮ»

Організатори Благодійного концерту на підтримку України значну частину виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

УВАГА! Концерт було перенесено! Раніше куплені квитки залишаються активними!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах