138136
09:18 29.102022

Голова Закарпатської ОДА відзначив учнів та випускників закладів освіти області

Життя 4116

Голова Закарпатської ОДА відзначив учнів та випускників закладів освіти області, котрі показали високі результати в навчанні на всеукраїнському й міжнародному рівнях.

Грошові нагороди за максимальну кількість балів з національного мультипредметного тесту вручили 29 випускникам Ужгородського наукового ліцею та 2 – Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Красного поля. Загалом цьогоріч найвищі показники з НМТ мають 245 випускників закладів освіти регіону, їх нагороджуватимуть у громадах.

Премії отримали й переможці III фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Також очільник області відзначив трьох закарпатців, які увійшли до національної команди на міжнародному конкурсі інновацій «INOVA 2022». За результатами змагань вони вибороли «золото» в різних категоріях.

Віктор Микита подякував педагогам за якісну підготовку здобувачів освіти, а талановитим учням – за активність і високі результати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах