138059
09:16 28.102022

На Закарпатті відбувся методичний семінар щодо викладання у мистецькій школі

Життя 2131

26 жовтня 2022р. на базі Углянської школи мистецтв був проведений обласний методичний семінар на тему: «Особливості формування ключових мистецьких компетентностей на індивідуальних заняттях з спеціального інструменту у мистецькій школі в умовах нової української школи. Методика роботи над музичними творами різних жанрів і стилів українських композиторів та української народної музики на уроках з фаху».

Методичну доповідь зачитала викладач Голубка Н.І.

Фрагмент відкритого уроку з учнями I класу Мотрі І. та Корнута Д. провела викладач Агоштон Н.І. за новою навчальною програмою елементарного підрівня нової української школи.

Відкритий урок провела Бокоч Н.М. з ученицею III класу Апшай Валерією.

Уроки були проведені на хорошому професійному рівні. Були продемонстровані різні форми роботи над творами українських композиторів різних стилів та жанрів.

Продовженням семінару був концерт учнів та викладачів Углянської школи мистецтв.

В обговоренні взяли участь викладачі Тячівського, Рахівського р-н та старший викладач Ужгородського фахового музичного коледжу ім. Д. Є. Задора Турлакова В. М., яка відмітила важливість проведення обласних семінарів та можливість обміну досвідом та новинками методичної та нотної літератури і подякувала організаторам за надану можливість проведення семінару.

Про це повідомляє Ужгородський музичний коледж імені Д. Є. Задора.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах