136017
12:45 16.092022

Депутати Закарпатської облради привітали лісівників краю із професійним святом

Життя 2713

Напередодні відзначення професійного свята працівників лісу, голова Закарпатської облради Володимир Чубірко, заступник голови ОВА, депутат облради Василь Іванчо, керуюча справами облради, депутат облради Мирослава Ливч привітали фахівців лісового господарства.

Насамперед присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв сьогодення, які віддали своє життя за незалежність і суверенітет України у боротьбі із ненависним ворогом.

Володимир Чубірко, вітаючи лісівників, зазначив: «Для закарпатців ліси – це наша гордість, іноді – це біль і проблема. У всі часи триває боротьба проти нелегального вивезення деревини. Попри все, у людей які працюють у лісі, є своя мораль, свої принципи, і це – важливо. А надто важливим є тепер, у період російської агресії. Щиро дякую усім вам, що активно включилися у роботу із прихистку людей, які приїхали у нашу область, рятуючись від війни. Вкрай потрібним є також надання необхідних лісових матеріалів майже у всі регіони нашої країни, у тому числі військовим, щоб могли сповна виконувати бойові завдання. І це серйозна місія. Нині триває реформа у галузі, тож, бажаю вам натхнення, щоб усі зміни відбувалися системно та на благо розвитку краю. Переконаний, що кожен із вас – патріот своєї землі, сумлінно виконуючи свою роботу, підтримуєте нашу державу та наближаєте Перемогу». Очільник облради побажав іменинникам та їх родинам Миру, злагоди, успіхів у праці, а також вручив відзнаки облради з нагоди професійного свята.

Так, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток краю, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу Почесною грамотою обласної ради нагороджено директора ДП «Великобичківське лісомисливське господарство» Юрія Сойму.

Грамотою обласної ради та цінним подарунком нагороджено: директора ДП «Мукачівське лісове господарство» Василя Анталовського, директора ДП «Мокрянське лісомисливське господарство» Павла Ванджурака, директора ДП «Закарпатліссервіс» Василя Кия, провідного економіста відділу економіки та планування ДП «Берегівське лісове господарство» Оксану Сакалош, начальника відділу використання лісових ресурсів, механізмів та охорони праці Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Хміля, начальника відділу – головного економіста відділу економіки та фінансів Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Мар’яну Чоповдю.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах