135253
11:06 1.092022

Відбувся виїзний семінар клубних працівників закладів культури Хустської ТГ

Життя 2118

Учора, 31 серпня, на базі Комунального закладу «Сільський будинок культури с. Рокосово» Хустської міської ради відбувся семінар для працівників клубних установ Хустської територіальної громади на тему «Впровадження нових форм та напрямків роботи закладів культури клубного типу та обмін досвідом роботи сільського будинку культури села Рокосово».

Розпочався семінар з огляду виставки робіт заслуженої майстрині народної творчості України Ірини Куцик на тему війни та художньої композиції «Горить палає ненька – Україна» Мирослави Довжанин.

Зі вступним словом виступила завідувачка Методичним центром закладів культури та навчальних закладів Марія Фула з темою «Моніторинг діяльності клубних установ за І півріччя 2022 року», та ознайомила учасників зібрання з результатами моніторингу діяльності клубних працівників, провела порівняльну характеристику їх роботи за перше півріччя 2022 року.

Мала слово також директор СБК Ольга Поп, яка ознайомила присутніх з історією села, його інфраструктурою; коротко презентувала книги про село; визначила основні напрямки роботи закладу культури, а також продемонструвала відеоролик художнього керівника Наталії Палчей «Роль культури в житті села Рокосово». Опісля учасники семінару відвідали краєзнавчий музей та ознайомилися з документацією закладу культури. На завершення семінару талановита молодь демонструвала свої таланти: співали та декламували патріотичні пісні та вірші.

Для підведення підсумків семінару учасники ділилися своїми враженнями у живому спілкуванні, своїм досвідом роботи, адже метою даного зібрання було збагачення професійних та творчих навиків працівників клубних закладів громади.

Про це інформує Методичний центр закладів культури та навчальних закладів управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах