134591
15:31 19.082022

Гігієнічні набори переселенцям від БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» видавали в Ужгороді

Життя 4965

Гігієнічні набори від благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» завдяки підтримці міжнародної організації CARE видавали сьогодні в Ужгороді у центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо».

Як розповіла регіональна координаторка фонду на Закарпатті Анжела Бабкіна, фонд має можливість надати близько 1000 наборів гігієни для переселенців, які зареєструвалися і проживають в Ужгороді.

«Видачу наборів розпочали сьогодні у співпраці з Ужгородською міською радою, представники якої дуже добре організували процес і намагаються, щоб люди, які не отримували таку допомогу жодного разу, мали можливість хоча б один раз отримати її. Списки сформували за попередньою реєстрацією на сторінці «Совиного», – каже пані Анжела. Додала, що видаватимуть таку допомогу і в понеділок, планують і в інші дні, як отримають решту наборів, оголошення про це буде знову ж таки на сторінках «Совиного гнізда» у соцмережах.

У запакованому гігієнічному наборі – зубна паста, зубні щітки, гель для душу, станок для бриття, мочалка, жіночі засоби гігієни, пральний порошок, дезодорант, дитячий крем, шампунь. Набір дають із розрахунку на сім’ю, якщо у сім’ї більше трьох людей – тоді 2 набори.

Це вже не перша допомога БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» переселенцям, які знайшли прихисток в Ужгороді. Фонд і надалі продовжує працювати та допомагати тим, кому зараз особливо складно.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах