132467
12:30 6.072022

На Рахівщині волонтери зварили сотий обід для переселенців

Життя 5184

У неділю, 3 липня, волонтерською кухнею в школі 2 смт Ясіня було зварено сотий обід.

Ілона Морозюк розповідає: – Коли все починалося, всі думали це не надовго… Всі ми зараз мріємо про єдине і трохи втомилися. Та не зважаючи на відчуття втоми, іноді брак часу, волонтери щодня приходять, аби знову і знову готувати та допомагати, хто чим може.

Саме за цю витримку та силу я дуже хочу подякувати нашим дорогим волонтерам: Габріелі Баламут, Етелі Сабов, Ілоні Сергійчук, Марії Дувіряк, Ілоні Кудерна-Демедюк, Ірині Доррогань, Яні Чабаненко, Катерині Кінчак, Сніжані Морозюк, Мирославі та Івану Багнюк.

І звичайно, у нас нічого б не вийшло без постійної підтримки наших благодійників: Карітас (Угорщина), Adi Voicu (Румунія), телебачення JOJ (Словакія), готель “5 Камінів”, підприємців Ясіня, селищного голови А.Делятинчук, ФОП М. Соловйова, лісничого В. Піпаша та директора Ю. Бокшана з ДП “Ясінянської ЛМГ”, а також кожного, хто зробив свій внесок та не лишився байдужим до біди наших рідних українців.

Крім того, велике спасибі волонтерам з Німеччини: Holger Hiestermann, Ksenija Polikhata, Stefan Mlecek, Thomas Hahne й Oksana Kalsow, які самостійно організувались та допомагають нам, – підкреслює Ілона.

За ці 100 днів ми приготували біля 34 тисяч порцій гарячих страв, а також видали біля 1500 продуктових наборів для понад 350 переміщених осіб.

Всі ми, хто вже допоміг, продовжує допомагати та ще приєднається, разом продовжуємо нашу місію, яка почалася 100 днів тому, й впевнено крокуємо до перемоги, – додала Ілона

Слава усім вам, слава ЗСУ, слава Україні!

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах