132307
14:47 2.072022

У Рахові для дітей підготували весняний бум «На сонячній галявині нам круто і цікаво»

Життя 3471

Весняний бум «На сонячній галявині нам круто і цікаво».

Зміст та форми роботи дитячої бібліотеки залежать навіть від погоди та пори року. Улітку відкриваються нові можливості для ознайомлення дітей з природою: на дитячих майданчиках та в парках.

Щоб урізноманітнити та весело і змістовно провести час, працівники Рахівської дитячої бібліотеки, підготували для діток весняний бум «На сонячній галявині нам круто і цікаво» з вихованцями дошкільного закладу освіти «Смерічка», який провели на подвір’ї.

Такий захід став чудовим відпочинком для малечі.

Бібліотекар Любов Лазоряк розповідає: – я підготувала цікаву розповідь про дружбу та провела з вихованцями закладу гру-розминку «Це мій кращий друг і я».

Далі дітки з цікавістю відповідали на питання у грі „ТАК”, чи „НІ” та змагалися у конкурсі „Чарівні слова відкривають серця” – хто згадає більше ввічливих слів.

Також для дітей провели цікаву вікторину «Відгадай загадку», провела її бібліотекар читальної зали Марія Яворенко.

І звичайно діток чекало багато цікавих книжечок!

–Нам так сподобалися подарунки та вікторина – прокоментували діти.

В кінці на діточок чекав неочікуваний сюрприз – завітала гостя, – чарівна фея, яка з’явилася з різнокольоровими кульками і подарувала їх діткам.

Для радості та дитячої посмішки не так багато і треба, а ми дорослі повинні все робити для того щоб дітки посміхалися, тоді все буде добре, ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах