130809
14:27 3.062022

У Мукачеві виявили елемент реклами, строк дії дозволу на який закінчився

Життя 3142

У Мукачеві в ході патрулювання містом інспекторами Відділу контролю за станом благоустрою міста виявлено встановлення елементів зовнішньої реклами (переносний штендер) на пішохідній частині дороги в центрі міста.

Штендер рекламував салон краси. Господар салону краси пояснила, що дозвіл на встановлення штендеру вона має, але строк дії його закінчився. На місці інспекторами було прийнято рішення скласти припис з встановленим строком на усунення порушення, тобто прибрати штендер або ж виготовити дозвіл у встановленому законом порядку.

Так, тепер, у встановлений приписом строк громадянка повинна звернутися у ЦНАП для отримання дозволу на встановлення елементу зовнішньої реклами або ж не встановлювати його взагалі. Нагадуємо, приписом є письмове попередження, яке інспектор виносить порушнику в усній формі і закріплює його письмово – у формі припису. Разом з попередженням про недопущення скоєння правопорушення в подальшому, інспектор встановлює строк на усунення правопорушення. У разі недотримання вимог і строків припису, щодо особи порушника складається адміністративний протокол, який тягне за собою санкції у вигляді штрафу.

Управління муніципальної інспекції нагадує: згідно норм Правил благоустрою міста Мукачево, встановлення елементів зовнішньої реклами (штендер, вивіска тощо) можливе лише за наявності дозволу, виданого у встановленому законодавством порядку. Для отримання дозволу громадянам необхідно звернутися у ЦНАП. Процедура є абсолютно безкоштовною.

Про це інформує Управління муніципальної інспекції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах