123267
14:35 19.012022

У Мукачеві «муніципали» склали приписи щодо очищення від снігу й льоду територій біля крамниць

Життя 2114

До чергової частини Управління муніципальної інспекції надійшла скарга від громадянина наступного змісту: по вулиці Достоєвського (Старий пасаж) біля магазинів прилегла територія не очищена від снігу. По приїзду на місце, інспекторами групи швидкого реагування було проведено роз’яснювальні роботи з власниками (продавцями) кожного з магазинів, а разом з тим щодо останніх складено адміністративні приписи із встановленим строком на усунення порушення, тобто очищення прилеглої території від снігу та льоду. По закінченню терміну дії припису, інспекторами буде здійснено перевірку його виконання, у протилежному випадку – буде складено адміністративні протоколи.

Управління муніципальної інспекції нагадує суб’єктам господарювання, що згідно пп. 3.1.14. “Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів м. Мукачево”, прилеглою вважається територія, яка межує з територією суб’єкта господарювання на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди, будинку. Разом з тим, згідно п. 6.5. цих Правил, суб’єкти у сфері благоустрою зобов`язані утримувати у належному стані прилеглу та закріплену територію здійснювати санітарне очищення, прибирання, організовувати весь комплекс робіт по благоустрою, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку.

Закликаємо власників приватних домоволодінь та комерційних будівель регулярно очищувати прилеглу територію від снігу, льоду, дахи будинків від бурульок та підтримувати належний стан прилеглої та закріпленої території, особливо в зимній період, так як від цього безпосередньо залежить безпека руху пішоходів.

Про це повідомляє Управління муніципальної інспекції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини