75257
08:30 28.042021

У поліції Закарпаття створюється ще одна мобільна група з протидії домашньому насильству

Життя 2256

Восьмеро підготовлених поліцейських увійдуть до складу додаткової мобільної групи, створеної для реагування на випадки домашнього насильства. Окрім діючої групи поліцейських в Ужгороді, відтепер така ж працюватиме і в Мукачеві.

Днями в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбувся тренінг для поліцейських, які виявили бажання працювати в напрямку протидії домашньому насильству.

Старший інспектор ВДОП Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття Діана Шемет як куратор проекту в поліції регіону ознайомила учасників заходу із законодавчою та нормативно-правовою базою на тему протидії насильству.

Восьмеро учасників тренінгу – діючі поліцейські, які вже мають досвід роботи з випадками домашнього насильства. Це дільничні офіцери поліції, а також інспектори групи реагування патрульної поліції. Всі вони ввійдуть до складу спеціалізованої мобільної групи поліції Мукачева, яка виїжджатиме саме на виклики у випадках домашнього насильства. Мобільна група споряджена транспортом та, за потреби, діятиме спільно з іншими відділами поліції.

Нагадаємо, мобільна група з реагування на випадки домашнього насильства вже діє на території обласного центру Закарпаття.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах