112546
10:06 27.042021

Новий аеропорт зводитимуть на території Мукачівської міської тергромади

Життя 4074

Державне підприємство “Фінансування інфраструктурних проектів” визначено замовником будівництва аеропорту на Закарпатті. Його фахівці презентували передпроєктні пропозиції на позачерговій сесії Мукачівської міськради. Вперше на Україні збудують новий аеропорт, -зазначали доповідачі.

Проєкт розроблявся протягом року. Його зводитимуть на території Мукачівської міської тергромади. Вирішено головну проблему, яка є в аеропорті Ужгорода – не треба домовлятися з сусідніми країнами про дозвіл на заліт на їх територію.

Меморандум про співпрацю підписано на сесії міської ради в присутності депутатського корпусу.

Його підписали за участі Мукачівського міського голови та директора державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів» Олега Тарасюка.

Сторони, укладають меморандум про співпрацю з метою ефективної співпраці стосовно проектування та будівництва нового аеропорту в Закарпатській області. Його буде зведено на території Мукачівської міської територіальної громади.

Укрінфрапроект сприятиме у питаннях, які пов’язані з фінансуванням за рахунок державних коштів та реалізацію проекту з будівництва нового аеропорту

Меморандум діє до завершення будівництва та введення в експлуатацію нового аеропорту в Закарпатській області

Також меморандум буде підписано головою ОДА та головою облради.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах