110256
08:51 14.022021

У Перечині з’явилися безкоштовні ковзанки. ФОТО

Життя 8002

У місті Перечин з’явилися ковзанки. Льодові катки просто неба подарувала сама матінка-природа. У морозну погоду дощові води на футбольному полі та дитячому майданчику в мікрорайоні «Штати» (площа Незалежності) замерзли, утворивши чималий лід. У середу, 10 лютого, тут стояли води по коліно. Лід перевірила на міцність – не проломився навіть піді мною.

Ковзанка досить популярна у населення як сезонний вид дозвілля. Безумовно, найбільшу популярність він має у дітей та підлітків. На природних льодових катках перечинці розважаються безкоштовно.

13 лютого на ковзанки вийшли «штатівські» діти. Їхній галас, щасливий сміх розносився околицями. Каталися на санчатах, ковзалися на ковзанах, у звичайному зимовому взуття.

Кореспондент «Карпатського об’єктива» поспілкувалася з дітьми, які надали перевагу активному відпочинку, залишили свої ґаджети в теплих оселях.

– Так класно! Дуже класно! Поле замерзло вперше і така велика ковзанка, що є де розігнатися і покататися. Супер! – не приховували радості мої співрозмовники.

Десятирічна Аліна розповіла, що дуже любить кататися на ковзанах. Батьки неодноразово возили її до Ужгорода.

– Там платно, а тут безплатно. Можна кататися скільки хочу. До обіду каталася на ковзанах. Бачите лід поцарапаний? Ото я каталася. Тепер вийшла покататися просто на ногах, – каже дівчина.

Діти поділилися планами: кататимуться щодня, поки лід не розтане. Синоптик обіцяє мороз на найближчі 10 днів.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах