105337
19:20 1.092020

Як хустські школярі зустріли першовересень. Фото

Життя 9398

Цьогоріч 1 вересня – особливе, тож кожен навчальний заклад організовував цей День знань по-своєму, з врахуванням карантинних правил безпеки. Хустська спеціалізована школа I-III ст.№3, як завжди, підійшла до цього креативно, зібравши на шкільному подвір`ї тільки головних винуватців першовересневої події: першокласників та їхніх старших друзів – випускників.

“Цього року лінійка проводилася лише для першокласників та одинадцятикласників, адже попри всі карантинні умови ми розуміємо, що це свято для них має велике значення. Для першокласників – це початком їхньої шкільної дороги, а для одинадцятикласників сьогодні перший дзвінок пролунав востаннє, все більше наближаючи їх до дорослого життя. Найстарші учні школи підготували сюрприз для класних керівників у вигляді флешмобу. До нього залучили й маленьких друзів – першокласників: разом із ними намалювали на асфальті промінчики сонця, які символізують початок їхнього шкільного життя. Також одинадцятикласники подарували першачкам квітки з кульок, побажавши довгої, захоплюючої та неймовірно цікавої подорожі шкільними роками”, – поділилася з “Карпатським об’єктивом” педагог-організатор Хустської СШ I-III ст.№3 Ольга Панько.

Для всіх інших учнів (2-10 кл.) класні керівники провели виховні години, звісно, особливо наголосивши на правилах безпеки в умовах карантину.

Загалом цьогоріч у Хустському районі велику шкільну родину поповнили 1277 малят.

Богдана КЛЕКНЕР, фото Т.ПАНТІ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах