103184
15:33 11.062020

На пункті пропуску «Дякове-Халмеу» великі черги

Життя 19763

Перед пунктом пропуску «Дякове-Халмеу» у напрямку «виїзд з України» накопичилось близько 200 пасажирських мікроавтобусів та легкових автомобілів. Причина – виїзд, переважно, громадян України на заробітки. Деякі країни ЄС послабили карантинні обмеження тому громадяни слідують транзитом територією Румунії та Угорщини.

Кількість транспортних засобів, які виїжджають і знаходяться на під’їзді до пункту пропуску продовжує збільшуватись, адже у громадян відсутній вибір альтернативних маршрутів та місць перетину державного кордону. Як відомо, це викликано карантинними обмеженнями встановленими на інших пунктах пропуску суміжних країн.

Закарпатською митницею Держмитслужби спільно з представниками Мукачівського прикордонного загону ДПСУ вживаються заходи по уникненню створення черг як перед пунктом пропуску «Дякове», так і на в’їзд в Україну, зокрема, проведено зустрічі з представниками митних та прикордонних органів Румунії щодо прискорення митного та прикордонного контролю, оптимізації розміщення транспортних засобів в зоні накопичення митного посту.

Подорожуючих просимо врахувати зазначену інформацію при виборі пункту пропуску «Дякове-Халмеу» для перетину українсько-румунського кордону та за можливості перенести свою подорож, або обирати інші пункти пропуску для перетину державного кордону.

Закарпатська митниця Держмитслужби

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах