10294
17:26 15.072016

«Озеро бактерій» у центрі Хуста перетвориться на торговий центр

Життя 2805

Водойми, що була протягом багатьох років розплідником інфекцій майже у центрі Хуста, більше не буде. Наразі на об’єкті працює підрядна організація. Утім містом інтенсивно ширяться чутки, що ж насправді зводитиметься на місці «озера бактерій».

1

– Котлован простояв більше 10 років. Ця місцина була дійсно «сміттєвою плямою» у очах краян. Наразі через аукціон землю продано. Там буде зводитись торговельний центр, у якому перший-другий поверхи будуть комерційними (офіси, магазини), а третій-четвертий – житловими, – розповів для газети «Наш Хуст» керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош.

Крім того, ще одна багатоповерхівка незабаром будуватиметься на вулиці Жайворонковій, пише mediakhust.net

– Це будуть 1,2-кімнатні соціальні квартири. Забудовник серйозний. Ми перші в області реалізовуємо подібний проект. Між іншим, ставимо підрядчикам умову про благоустрій території. У місті має бути чисто і гарно! – заявив пан Василь.

До речі, мерія Хуста й надалі планує працювати над залученням інвесторів і стосується це як житлових будинків, так і підприємств, які можуть бути додатковим джерелом поповнення бюджету та забезпечити населення додатковими робочими місцями.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах