22915
18:54 7.012017

Відбулася «Коляда по-ужгородськи». ФОТО

Життя 5253

7 січня відбулося вже традиційне колядування по-ужгородськи.

img_7952

Не зважаючи на 17-градусний мороз та холодний вітер, відбулося завершення фестивалю колективів-колядників. «Коляда по-ужгородськи» намагається стати традиційним фестивалем, який проводить місто.

У різдвяний вечір на площі Театральній виступили колективи, які разом із жителями та гостями міста колядували, щедрували та вінчували. Різдвяний вечір був підсумковим після декількаденного колядування в усіх районах нашого міста.

Читайте також: В Ужгороді покажуть живий вертеп. ВІДЕО

Хоча людей було зовсім мало, це не вплинуло на різдвяний настрій та теплу атмосферу, яка царювала на площі. Глядачі постійно змінювали один одного… Хтось зупинявся послухати колядки й потім поспішав у своїх справах далі, хтось заплановано став відвідувачем та учасником коляди. Але всі, хто хоч на мить приєднався до дійства, не залишився без символічного солодкого подарунку.

На площі, поруч із ляльковим театром, облаштувався намет волонтерів, який теж, вже традиційно, пригощав солодощами, випічкою та глінтвейном.

Звісно сяюча міська ялинка та чудово освітлений міст додавав колориту святковому настрою, але хотілося би, щоб наступного разу гостей свята було набагато більше.

Софія ПЕКАРОВИЧ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах