98272
13:44 3.022020

Адвокату з Ужгорода вручили нагрудний знак «За розвиток Закарпаття»

Життя 5758

Юрист із майже 50-річним досвідом. Очолював Закарпатське відділення Спілки адвокатів України, професор УжНУ. У 2004 році нагороджений званням Заслужений юрист України. Останні вісім років очолює Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури Закарпаття. Заступниця голови Закарпатської ОДА Ольга Травіна та перший заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто під час вручення нагороди подякували Петру Немешу за його роботу – принциповість під час екзаменування майбутніх адвокатів; комісія, яку він очолює, працює відкрито і прозоро.

Петро Немеш, Заслужений юрист України: «Дуже вдячний за нагороду, визнання. Обіцяю докладати максимум зусиль, щоб звання адвоката отримували справжні професіонали.

Адвокат – це робота сім днів на тиждень, 24 години на добу, тебе можуть викликати і у вихідні, і вночі. Коли спілкуюся із майбутніми адвокатами, раджу їм бути чесними зі своїми клієнтами, братися за справи, у законодавчій базі яких захисники орієнтуються на 100 відсотків. І пам’ятати, у твоїх руках – доля людини», інформує Пресслужба ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах