96862
12:58 23.122019

У Перечині новорічну ялинку зробили з драбини. ФОТО

Життя 8708

У фойє Перечинського РБК уже діє новорічно-різдвяна фотозона. Оформили її працівники Будинку культури.

Фотозона – цікава, креативна, декорована багатьма елементами зимових свят. Головний атрибут – ялинка – зроблена з драбини. Дерев’яна ялинка-драбина прибрана іграшками, сяють святкові вогні гірлянд. Біля каміна притулився кумедний гном. Є крісло, в яке можна присісти і відчути домашню атмосферу. На стіні також є святкові декорації: годинник, дзвіночок, цифри 2020 прийдешнього Нового року.

Про ідею створення креативної ялинки-драбини кореспонденту «Карпатського об’єктива» розповіла директор Перечинського РБК Тетяна Кречко.

– У наш час традиційну лісову ялинку можна замінити багато чим – варто проявити фантазію, креативність, – зауважила Тетяна Богданівна. – До цього і вдалися наші працівники. Штучна ялинка служила нам понад 10 років. Хотіли щось нове, цікаве. Пробували декілька варіантів, але бачили, що не те. Поставили камін, крісло, гнома, декорували стіну. Під час цього процесу в нашого молодого методиста з’явилася ідея з ялинкою-драбиною, таку вона бачила в Інтернеті. До обговорення приєдналися всі працівники, навіть бухгалтер. Зрештою, поставили драбину, прикрасили її іграшками, обмотали гірляндами. Вийшла у нас красива ялинка, а головне – екологічна.

У фойє є ще одна фотозона. Її встановили працівники районної бібліотеки. Ялинка з книг сяє святковими вогнями. На столі є рукавички, чобітки, мишки, виготовлені з паперу. Відвідувачі з цікавістю розглядають вироби ручної роботи, радо фотографуються та роблять селфі.

Фотозони будуть діяти протягом усіх новорічно-різдвяних свят. Всі бажаючі можуть сфотографуватися на пам’ять безкоштовно.

Тетяна Грицищук, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах