96077
15:53 10.122019

Дослідження системи модернізації водопостачання та очищення стічних вод у Рахові

Життя 2708

Конкурсна програма водної галузі Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини відбувається за участю угорських експертів та найсучасніших технологій.

Одне з провідних інженерних бюро Угорщини “Інженерне бюро TSPC КФТ” за підтримки конкурсної програми водної галузі Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, підготовлює попереднє технічне дослідження на тему “Система модернізації водопостачання та очищення стічних вод у м. Рахів”. Конкурс дає можливість підготуватися до майбутньої інвестиції та пропонує стратегію для 4-5 першочергових заходів. Залучення можливостей угорських експертів та сучасних технологій до реалізації проекту створює можливість значно покращити ситуацію з водопостачанням та очищенням стічних вод у м. Рахів.

Наразі триває процес підготовлення попереднє технічне дослідження, зміст якого було доопрацьовано після обговорень з мером та директором комунального підприємства м. Рахів. Попереднє технічне дослідження розглядає проблеми, які слід вирішити в цілому, з акцентом на угорський досвід та технології, що не лише модернізують мережу водопостачання та водовідведення, але й пропонують негайні заходи з мінімальними інвестиціями, які матимуть позитивний вплив у короткостроковій перспективі. Інвестиція зосереджена на проблемах якості водних баз, огляді технологій очищення води, проблемах реконструкції водопровідної мережі, втратах мережі, очищенні відходів, концептуальних питаннях та питаннях реконструкції каналізаційної мережі, застосування технологій для очищення стічних вод, проблемах якості проточних вод.

Конкурсна програма водної галузі Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини полягає у забезпечені 70% вартості проекту безповоротної цільової допомоги. Така формула є унікальною в Угорщині, оскільки має на меті сприяти експортному потенціалу угорських підприємств у галузі водопостачання шляхом надання безповоротної цільової допомоги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини