84313
12:41 3.062019

Яскраво та весело: у Хусті відбулося грандіозне дитяче свято

Життя 7905

Ще більше розваг, солодких подарунків, а головне – щирих усмішок та радісних емоцій подарувало цьогорічне свято – День захисту дітей – наймолодшим хустянам та гостям міста над Тисою. Другий рік поспіль грандіозне дійство зібрало малечу та їхніх батьків у центральному міському парку, що на кілька годин, без перебільшення, став справжньою територією дитячого щастя.

За доброю традицією масштабне свято із запальними аніматорами, різними локаціями із захоплюючими іграми, головоломками, конкурсами, призами, безкоштовними каруселями та атракціонами організувала мережа аптек “Хустфарм” за підтримки управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради, численних партнерів.

“Для нас уже стало хорошою, а головне – надзвичайно приємною традицією організовувати свято до Дня захисту дітей. Стартували три року тому у центрі міста на майдані Незалежності. Опісля облюбували оновлений міський парк. Адже це найкраща локація для дозвілля діток. Відрадно, що з кожним роком усе більше партнерів приєднується до проведення свята, і, як бачимо, результат виходить на славу – море сміху, позитиву, радісних емоцій. Та найбільша нагорода за докладені зусилля багатьох людей – щасливі очі дітей”, – розповіла головний організатор свята, маркетолог мережі аптек “Хустфарм” Наталія Лях.

Без сумніву, веселе та драйвове кількагодинне дійство стало гарним подарунком для маленьких хустян, адже тут можна було знайти заняття на будь-який смак і до душі: пострибати-потанцювати разом із улюбленими мультяшними героями, позмагатися у різних конкурсах на вправність і отримати за це безліч корисних призів, потренувати логіку та вправність рук у локації “Для розумників”.

До слова, тут діти не просто грали в шахи, а розгадували різні головоломки, демонструючи неабияку ерудицію та кмітливість.

Для юних модниць просто неба діяв салон краси, де можна було зробити аквагрим, а згодом зафіксувати цю красу в компанії подружок біля чудових фотозон.

Розважали малечу запальні аніматори. Особливо активно долучилася до організації свята завзята команда працівників мережі аптек “Хустфарм”. Усіх діток частували головним смачним атрибутом свята – морозивом та іншими смаколиками.

“Дійсно, варто віддати належне організаторам – адже це свято з кожним роком стає популярнішим і масштабнішим, а у списку улюблених свят хустян упевнено посідає топове місце. Подія не тільки дарує радість, але й створює чудову родинну атмосферу. Ми з дітьми дуже задоволені. Це чудовий початок літа”, – ділилися думками задоволені батьки.

Прикрасили свято своїми виступами й наймолодші вихованці зразкового хореографічного ансамблю “Танцювальний клуб “Еліт”, замилувавши всіх присутніх своїми композиціями.

Не стримували емоцій власне і винуватці свята. До прикладу, 8-річний Миколка Співак разом із батьками приїхав до Хуста із Вишкова. Хлопчина каже: були торік – дуже сподобалося, тому цей недільний день запланували заздалегідь. Більше того, запросили й друзів, і веселою компанією насолодилися святом дитинства.

Тож усі, хто завітав у парк, провели цей недільний сонячний день весело, яскраво та цікаво.

Саме таким – веселим, яскравим, безтурботним – і повинно бути дитинство. Адже чим більше світлих моментів залишиться у пам’яті дітей, тим більша ймовірність, що ставши батьками, і вони сповна віддаватимуть стільки ж любові, тепла та ніжності. Тож нехай наші діти будуть щасливими!

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах