84310
11:51 3.062019

Цими вихідними на Міжгірщині чекатимуть гостей

Життя 2174

8-9 червня на території Музею архітектури і побуту “Старе село” в Колочаві, що на Закарпатті, відбудеться традиційний гастрономічний фестиваль.

В усіх охочих під час заходу буде змога продегустувати головну страву – ріплянку по-колочавськи, повідомляє “Турінформ Закарпаття”.

Ріплянка – розварена на пюре картопля (“ріпа” – діалект.) та кукурудзяна мука – це традиційна страва жителів Колочави, яку готують кілька разів на тиждень у кожній хаті села. Варять ріплянку на повільному вогні у чавунній каструлі, часто помішуючи дерев’яною палкою (токаняником).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах