11:51 3.062019
Цими вихідними на Міжгірщині чекатимуть гостей
Життя
2197

8-9 червня на території Музею архітектури і побуту “Старе село” в Колочаві, що на Закарпатті, відбудеться традиційний гастрономічний фестиваль.
В усіх охочих під час заходу буде змога продегустувати головну страву – ріплянку по-колочавськи, повідомляє “Турінформ Закарпаття”.
Ріплянка – розварена на пюре картопля (“ріпа” – діалект.) та кукурудзяна мука – це традиційна страва жителів Колочави, яку готують кілька разів на тиждень у кожній хаті села. Варять ріплянку на повільному вогні у чавунній каструлі, часто помішуючи дерев’яною палкою (токаняником).
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Берегові запалили свічку на міському адвентовому вінку від Віфлеємського вогню миру
12:15
Платники Закарпаття з початку року сплатили майже 12,6 млрд грн ЄСВ
12:00
Перечинська школа мистецтв представила «Новорічну казку»
11:43
В Ужгороді відбулися всеукраїнські юнацькі змагання з манежного флаг-футболу
11:23
На Іршавщині у ДТП загинула жінка
11:07
На Закарпатті обговорили підтримку військових та їх родин
10:44
Найкращі бомбардири «Вільхівців» у першій частині сезону
10:29
Двох «водолазів» та їхнього «інструктора» затримали поблизу кордону з Румунією
10:08
На Закарпатті викрили канал незаконного переправлення осіб через українсько-словацький кордон
09:23
Новорічний благодійний концерт зразкового хореографічного ансамблю «ART DANCE»
09:00
Всі новини
Головне
Публікації
Перечинська школа мистецтв представила «Новорічну казку»
11:43
На Закарпатті кипить торгівля горіхами. Які ціни
17:07
Товариство багатодітних сімей Закарпаття провело в Берегові різдвяне свято
14:29
Юні баскетболісти знову підтвердили свій високий клас
12:57
Біля римо-католицького костелу в Хусті встановили шопку
09:00
Всі Публікації
Фото
Відео