81585
08:45 6.052019

Фестиваль «Веселка над Тисою» відбудеться у Хусті

Життя 4128

Грандіозна музична подія чекає на Хуст у День міста. Хустян та гостей запрошують у неділю, 12 травня, на Майдан Незалежності на гала-концерт переможців і лауреатів пісенного конкурсу «Веселка над Тисою», що відбудеться за участі спеціальних гостей, зірок українського шоубізу: мегавідомого гурту «Антитіла» та учасників телевізійного «Голосу країни».

Так, традиційно на одній сцені, цьогоріч вже обласного театру драми та комедії, під час двох конкурсних днів лунатимуть потужні голоси України та зарубіжжя.

Власне, 13-та «Веселка над Тисою» має кілька родзинок. Однак мета фесту незмінна: популяризація і розвиток естрадного та народного вокального мистецтва, виявлення таланту та підтримка юних обдарувань, а також збагачення культурних надбань і традицій через музику та спів. Оцінюватиме ж конкурсантів компетентне журі на чолі з Народним артистом України.

Саме завдяки високому рівню виконавської майстерності учасників фест досяг такого значного рівня у музичному світі. Про нього знають, сюди хочуть потрапити і тому йому бути! Церемонія ж нагородження найкращих цьогорічних конкурсантів також відбудеться під час гала-концерту на День міста.

Тож ласкаво просимо в Хуст.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах