75322
17:28 13.022019

Персональну виставку Антона Секереша «Любов до рідного краю» відкриють в Мукачеві

Життя 4889

14 лютого відомий закарпатський художник Антон Секереш презентує у картинній галереї замку “Паланок” персональну виставку “Любов до рідного краю”.

Урочисте відкриття – о 12.00 год.

Експозиція діятиме до кінця лютого. Тож запрошуємо відчути всю красу закарпатського краю, відтворену на полотнах відомого митця!

Довідково.

Антон Секереш народився 9 червня 1961 року в селі Ключарки на Мукачівщині. У 1980 році закінчив Ужгородське училище прикладного мистецтва, де навчався на відділі “Художня обробка металу”. Вчителями з фаху у нього були Іван Маснюк, Іван Дідик, Йосип Пал, Агнеса Бачинська, Василь Петрецький, Шандор Петкі.

У своїй творчості віддає перевагу живопису, займається керамікою. Особливо повно і яскраво талант майстра проявляється в графіці. Його начерки вирізняються лаконізмом і точністю, а ще легким гумористичним ставленням до світу. Художник створює цільні й максимально експресивні образи, вміє концентруватися на характерному, відкинувши несуттєві деталі. У живописі пріоритетне ставлення до форми та широкий тональний діапазон від світлого до темного. В своїх ранніх живописних роботах художник більше уваги приділяв колоритові, гармонії кольорів.

Член художньої спілки “Райдуга” та творчого об’єднання Арт-клуб “Палітра-спектр”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах