67280
18:06 28.102018

На географічному факультеті УжНУ обрали містерів та міс

Життя 3203

Через два місяці після початку занять на географічному факультеті УжНУ обрали найгарніших та найрозумніших.

Свято відбулося 25 жовтня в обласній філармонії. Присутніми були декан та студенти різних курсів географічного факультету, представники міської ради та команди КВК, які розважали публіку.

На глядачів очікував перший вихід у діловому стилі. Під час дефіле учасників звучали коротенькі найцікавіші факти з їхнього життя.

Інтелектуальний конкурс захопив з перших хвилин. На учасників очікували не питання за навчальною програмою – були і заплутані питання на кмітливість, і найлегші на логіку. Варто відзначити, що конкурсанти чудово впоралися з цим завданням.

Другий вихід дівчат – «Український», присвячений рідній Батьківщині, пройшов під музичний супровід студентки Ужгородського музичного коледжу Ренати Бірти «Запали вогонь». Вихід хлопців «Black style» заполонив серця всіх дівчат у залі. Надалі Рената ще раз дала можливість насолоджуватися її голосом, адже невдовзі лунала композиція «Katchi» у її виконанні.

Тривала підготовка до головного виходу, гості ж у залі не сумували, їх зачаровували піснями. Олена Курей захоплювала композиціями «Почни з себе» та «Love story». Не менш ефектним був танець «Вlack and white world» у виконанні другокурсників географічного факультету. З відомими композиціями «Там, де ми є», «Люби мене, люби» у прекрасному виконанні виступили Юрій Гомонай та Вероніка Попович.

Останній вихід «Вечірній» став найвідповідальнішим за весь вечір, адже саме після нього судді приступали до остаточного рішення. Ось і настав найочікуваніший момент вечора – оголошення «Міс та Містера географічного факультету – 2018».

Отже, «Міс фото» – Іванна Мущинка; «Містер фото» – Павло Кентеш; «Міс усмішка» – Діана Юричкан; «Містер інтелект» – Василь Фетько; «Міс ніжність» – Тетяна Куричка; «Містер загадковість» – Богдан Харченко; «Міс елегантність» – Вікторія Панькулич; «Містер мужність – Іван Руснак; «Міс чарівність» – Наталія Куцина; «Містер харизматичність» – Юрій Гутич; «Міс глядацьких симпатій» – Радміла Гурцула;«Містер глядацьких симпатій» – Богдан Матейчик.

Всі нетерпляче очікували основного вердикту… «Віце-міс» та «Віце містером» стали Іванна Мущинка та Богдан Матейчик. Головну ж корону здобула «Міс чарівність» Наталія Куцина, розділив із нею перемогу «Містер фото» Павло Кентеш.

Після тривалих привітань та безлічі прекрасних фото всі учасники та гості вечора продовжили святкування в одному з нічних клубів міста.

Вікторія Кенідра,

фото Роберта Паппа

Медіацентр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Ужгородку судитимуть за організацію незаконного грального закладу
09:11
Зміни цін на продукти харчування на споживчому ринку області
09:01
Всі новини