66909
21:35 23.102018

19 студентів УжНУ пройшли співбесіду і стажуватимуться у міській рад

Життя 2802

Напередодні в Ужгородській міській раді відбулося засідання експертної ради, під час якої проходили співбесіду студенти УжНУ – кандидати на стажування у міській раді.

Набір студентів на програму стажування «Перший кар’єрний крок» проводиться у рамках реалізації «Меморандуму про співпрацю між ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Ужгородською міською радою».

Під час першого набору виявили бажання стажуватися 19 студентів Ужгородського національного університету – із юридичного, економічного, математичного, факультету історії та міжнародних відносин, суспільних наук, філологічного та медичного факультетів тощо.

Для проходження стажування кандидати заповнили аплікаційну форму на сайті Ужгородської міської ради, анкети можна було подавати до 1 жовтня. Учора ж зі студентами спілкувалися члени експертної ради, зокрема, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олена Макара, проректори УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел та Ігор Король, керівники структурних підрозділів Ужгородської міської ради.

Богдан Євстафійович розповів студентам, що понад 80% працівників Ужгородської міської ради – випускники ужгородського вишу, тож висловив сподівання, що і хтось із нинішніх стажерів у майбутньому виявить бажання працювати у міській раді, побажав студентам успішного ознайомлення з роботою органу місцевого самоврядування.

Нагадаємо, 28 березня 2018 року виконком Ужгородської міської ради погодив порядок проведення стажування студентів Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» в Ужгородській міській раді.

Стажування триватиме протягом двох місяців у вільний від навчання час у структурному підрозділі міської ради за спеціальністю, за якою студент здобуває освіту. Стажуватися зможуть студенти УжНУ, що мають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», хоча в окремих випадках можливі винятки. Це повноцінне стажування, тому тих, хто успішно його пройде, зарахують до кадрового резерву міської ради. А це означає отримання переваги за інших рівних умов між кандидатами, які братимуть участь у конкурсі на заміщення вакантних посад, при прийнятті на роботу до Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах