66725
10:49 23.102018

«Інспектор.Міста» перевірили Мукачево

Життя 2903

Стало відомо, що саме днями перевірила знімальна група “Інспектор.Міста” в Мукачеві.

Ведучий програми Володимир Остапчук розповів чому вони обрали місто Мукачево для інспектування.

Як виявилось Інспетора дуже зацікавила статистика, яка показує, що тут мешкають одні з найздоровіших людей України. За словами Володимира Остапчука їм дуже хотілось дізнатися в чому секрет.

— Нам хотілось дізнатися чому? Чи це повітря, чи це ваш бограч, чи інші страви (посміхається,- ред.), у чому секрет?, – розповів в інтерв’ю Mukachevo.net Володимир.

Разом з тим, він зазначив, що вони інспектували в Мукачеві освіту, медицину, сферу послуг, роботу поліції та міської влади. Особливо йому сподобалась прогулянка ромським табором.

Також, перевірили мукачівців і на чесність.

— Ми кидаємо гаманець в одному з людних місць, а у гаманці є моя візитка з контактами, звісно видуманими, і ми дивимось через приховані камери чи повернуть нам гаманець? А якщо повернуть, то як швидко? От і подивимось чи пройшло Мукачево тест, – розповідає Інспектор міста.

До уваги інспектора потрапили й міські автобуси.

— Ми перевіряли громадський транспорт, адже він є частиною туристичної сфери. Перевіряємо, наскільки зручно містянам дістатися до певних місць. Мені сподобалось, у вас тут реально такий європейський підхід, оці турнікети. Тут все дуже цивільно, – зазначив Володимир Остапчук.

Mukachevo.net

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах