62581
11:14 3.092018

В Ужгородській ЗОШ №10 пролунав перший дзвінок

Життя 7478

Цьогоріч закарпатські школи поділили святкування першого дзвоника на два дні – хтось відзначав свято у суботу 1-го вересня, а хтось 3-го. Так, вихованці ЗОШ №10 з угорською мовою навчання ім. Дойко Габора та запрошені гості зібралися привітати своїх першачків сьогодні, 3 вересня.

Варто зауважити, що школярі розпочали навчання в оновленій школі, де навчатися хочеться ще більше.

Загалом у начальному закладі здобуває освіту 523 школяра, з них 74 першокласники. Любов до навчання їм прививають 42 педагоги, які сьогодні з новими силами поринули у начальний процес.

Заступник директора, Юдіт Кулін, звернулася до школярів від імені викладацького складу: «З року в рік ми збираємося на подвір’ї школи, щоб почати навчальний рік. Для когось це початок, а для когось продовження навчання – хтось сьогодні розпочав свій останній рік в стінах школи. Ми з великою радістю приймаємо у нашу велику шкільну родину вчорашніх вихованців садочків, а сьогодні вже щасливих першокласників. Дорогі першачки! Використайте проведений у школі час для будівництва нового світу».

Під час урочистої лінійки свої вітання школярам висловила й консул Генерального консульства Угорщини у місті Ужгород Крістіна Беге. Вона розповіла, що вже втретє присутня на святкуванні першого дзвоника у ЗОШ №10 ім. Дойко Габора та зауважила: «Дивлячись на першокласників, можна зі впевненістю сказати, що зацікавленість в угорській культурі та навчанні угорською мовою є значною».

Після завершення святкування першокласників повели на перший урок у їхньому житті – розпочалися чудові моменти шкільних років.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах