6062
12:08 24.052016

«Полонинський ведмідь» показав майбутнє Перечина. ФОТО

Життя 2848

Полонинський ведм│дь 1Минулої неділі, 22 травня, у залі Перечинського районного будинку культури був аншлаг. Перечинці різного віку (переважала молодь) прийшли на вечір гумору, після півтори години залишати зал не поспішали. Ще б пак. Такі актуальні постановки, дотепні жарти  місцевою говіркою – та ще і безкоштовно. Вхід був вільним.

Щорічна гумористична програма «Полонинський ведмідь-2016. Подорож у майбутнє» відбулася у рамках Дня Перечина. Цього тижня райцентр Турянщини святкуватиме 617 річницю. Розважали глядачів учасники аматорського театру гумору «Полонинський ведмідь» Перечинського РБК. А це 20 чоловік різного віку та професій. Залучили і двох дошкільнят – Крістіана Суся та Анатолія Бобка. Цей маневр був негумористичним, бо ж діти – це наше з вами прекрасне майбутнє.

У коментарі кореспонденту «Карпатського об’єктива» засновник «Полонинського ведмедя» Євген Судаков зауважив, що «ПВ» був заснований 2009 року як вечір гумору з орієнтуванням на місцевого глядача. «Вечори на хуторі біля Диканьки» та «За двома зайцями» проходили теж із аншлагом.

«Полонинський ведмідь» повангував: у майбутньому в Перечині буде аеропорт, який матиме назву «Лось-Авіа»; клініка пластичної хірургії; кіностудія, яка стане серйозною конкуренцією Голлівуда; пляж, не гірший, як на Мальдівах; фітнес-клуб та ресторан здорового харчування; круте видавництво.

Для вас, шановні читачі, наведу декілька жартів. «Із міськради ушпарили стару мебель, і бомжі почали бійку за крісло мера», «Батьківський комітет вирішив заасфальтувати пол у школі, аби не здавати гроші на лінолеум кожні п’ять років», «Коли директор жеку здає кров, дохтор чекать, аби стекла іржава», «Аби тобі забули покласти в боґрач ерош пішту».

Тетяна Грицищук, фото автора

Полонинський ведм│дь 5

Полонинський ведм│дь 2Полонинський ведм│дь 3Полонинський ведм│дь 4

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах