58990
20:30 28.062018

Із працівниками судів Закарпатської області відбувся семінар

Життя 2284

на тему «Виконання міжнародних договорів України про правову допомогу у сімейних, цивільних та кримінальних справах»


Вітальними словами з нагоди Дня Конституції України відкрила семінар в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Валентина Хаща, яка, крім того, наголосила, що лише спільними зусиллями органів юстиції та судів ми зможемо забезпечити якісне виконання міжнародних договорів про правову допомогу.

Завідувач та головні спеціалісти сектору судової роботи та міжнародного співробітництва детально розповіли про особливості виконання конвенцій, які найчастіше застосовуються у роботі: Європейська конвенція про взаємну допомогу у кримінальних справах 1959 року, Конвенція про міжнародне стягнення аліментів на дітей та інших видів сімейного утримання від 2007 року, Конвенція про міжнародне стягнення аліментів на дітей та інших видів сімейного утримання від 2007 року, Конвенція про вручення за кордоном судових та позасудових документів у цивільних або комерційних справах 1965 року.

Наприкінці, учасники семінару проаналізували помилки, яких припускаються під час роботи та обговорили шляхи їх усунення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах