57261
10:23 4.062018

У Тячеві відкрили приймальне дитяче відділення районної лікарні

Життя 10510

Минулого тижня, 01.06.18 р., в Тячівській районній лікарні № 1 відбулося урочисте відкриття реконструйованого приймального дитячого відділення.

Після традиційного перерізання стрічки всі учасники урочистого заходу мали змогу оглянути капітально відремонтовані приміщення, з чим ознайомила завідуюча Світлана Шелевер. В приміщеннях облаштовано санпропускник та відповідні палати, встелено плитку, замінено вікна з метою енергозбереження на пластикові, оновлено фасад тощо. Посприяли і благодійники, зокрема приватні підприємці, які постійно допомагають закладу. У результаті створено належні умови перебування як для пацієнтів так і праці медичого персонажу.

Як зауважив головний лікар Федір Яринич дитяче відділення було переведено з селища Буштино в 1997 році, і хворі діти поступали в лікарню через загальне приймальне відділення. А це не завжди відповідало правилам внутрішнього розпорядку закладу, порушувався санпідемрежим. Відтепер цю проблему усунено і зроблено все необхідне для належного лікування хворих діток. До речі, у 2016 році Тячівській РЛ №1 відповідним дипломом Міністерства охорони здоров’я підтверджено статус “Лікарня доброзичлива до дитини”.

Оскільки урочисте відкриття приймального відділення відбулося в Міжнародний день захисту дітей, всім пацієнтам відділення організатори влаштували приємний сюрприз – подарували кольорові кульки та подаруночки. І звісно бажали швидкого одужання, міцного здоров’я та щасливого дитинства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах