52301
21:37 31.032018

Педагоги Закарпаття стали учасниками міжнародної конференції в Попраді

Життя 4510

Нещодавно у м. Попрад Словацької Республіки відбулася міжнародна учительська конференція „Навчаємо для життя” („Učíme pre život”), яку щороку організовує та проводить некомерційна організація „Indicia”.

Konferentsiya-u-Slovachchyni

Про неординарність та значимість події свідчить надвисока кількість учасників – 425. Вперше цього року коло прогресивного вчительства Словаччини та Чехії розширили закарпатські педагоги, які не просто занурилися в освітню подію, а й достойно презентували напрацювання з протидії насильства в школі.

Воркшоп Олени Ганич (Сторожницька ЗОШ І-ІІІ ст.), Оксани Савко(Великоберезнянський РМК), Наталії Касинець (Спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м. Ужгорода) „Протидіємо булінгу разом” був не просто успішним, а став майданчиком для діалогу та обміну досвідом.

„Навчанню для життя” упродовж 86 годин присвятили понад 100 спікерів Словаччини, Чехії й України. Сподіваємося, що освітні акції „Indicia” стануть і для нас традиційними.
Велику вдячність за надану можливість бути їх учасниками висловлюємо Центру європейської політики (Камілу Сладеку, Мартіну Кріжу) – партнеру Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Олена Ганич, Оксана Іваць, ЗІППО

конф

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах