50560
20:22 1.032018

Депутати облради охоче підтримують авторів та популяризацію закарпатської книги

Життя 2602

20180301100737

Цього разу обласним обранцям  пропонується до  обговорення   проект рішення „Про внесення змін до Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації  закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки”, поданий департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації , який очолює Ярослав Галас.

У документі наголошується, шо цей проект рішення розроблено з метою реалізації в області державної політики у сфері книговидавничої справи, популяризації високохудожньої, суспільно значимої літератури.

Внесення змін стосується Заходів з реалізації Програми, що  спрямовані на випуск видавничої продукції та її розповсюдження.

Головною метою внесення змін є забезпечення механізму формування якісного та змістовного наповнення асортименту вітчизняної книжкової продукції, прозорого використання коштів обласного бюджету, виділених для підтримки книговидання та книгорозповсюдження.

Фінансування здійснюватиметься згідно з кошторисом за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для виконання Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки.

  Прес-служба облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах