23 закарпатські магістри поповнили ряди фахівців туризму
7 лютого зі своїм студентством простилися свіжоспечені магістри факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету.
Привітати їх із цією важливою подією зібралися викладачі, представники міської влади, рідні, друзі.
Тож область і Україна поповнилися 23 фахівцями-магістрами у галузі туризму. Декан факультету Наталія Габчак зауважила: «Ці студенти починали свій навчальний шлях із двох груп – представників ЗакДУ і УжНУ, а в магістратурі вони об’єдналися в єдине ціле – справжню дружню сім’ю. Вони дуже цікаві, активні, тож за свого студентства були скрізь: підкорювали Горгани і Говерлу, бували на Шацьких озерах, відвідали чи не всі можливі бази студентської практики – Туреччину, Словаччину, Іспанію, Норвегію, подорожували Європою. Це вже готові до професійного життя молоді люди, які спробували себе в туристичній діяльності неодноразово, і більшість із них уже працює в кращих туристичних агенціях нашого міста».
Проректор УжНУ Ігор Король висловив упевненість у тому, що ці магістри увійдуть в історію міста, регіону та України як висококваліфіковані знавці своєї справи. А заступник ужгородського міського голови Олександр Білак підкреслив, як важливо для нашої області збільшувати кількість фахових випускників саме цього факультету.
Своєю чергою, випускники в особі Оксани Рущакподякували викладачам за науку, батькам – за підтримку, а одне одному – за насичене й цікаве студентське життя й дозвілля.
Відтак фотопрезентація-згадка перенесла всіх присутніх на кілька хвилин у спогади про яскраві подорожі цих молодих людей світом і студентським життям.
Позаду залишається навчання в найбільшому виші краю, недоспані ночі, модулі та сесії, а між тим – веселе дозвілля і тисячі кілометрів подорожей. Попереду – перспективи кар’єрного зростання, підкорення нових вершин і самостійне життя.
Нехай воно буде яскравим, насиченим і буде на користь українському туризму!
Ксенія Шокіна,
фото Роберта Паппа
Медіацентр УжНУ
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися