49432
09:15 9.022018

«Жирний четвер» відкрив «Тиждень угорських страв» на Закарпатті

Життя 2600

Боб-гуляш, бограч, папріка та токайське вино. З цими продуктами у більшості туристів асоціюється угорська кухня. Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упродовж кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стратував 8 лютого.

sh_87498127-37a0f72131e02f036ee1340c124cebbe

У перший день фесту, так званий «Жирний четвер», відвідувачі зможуть посмакувати угорськими стравами за півціни, а решту днів – за 25%-ою знижкою.

Гастрономічний туризм вже досить давно став родзинкою області, каже органзатор акцїї Шарлотта Чізмар.

Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни-сусідки переконаний: такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн, а і їхню культуру.

Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20-ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть: їхня мета – не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів

Триватиме “Тиждень угорських страв” до 11-го лютого.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах