«Жирний четвер» відкрив «Тиждень угорських страв» на Закарпатті
Боб-гуляш, бограч, папріка та токайське вино. З цими продуктами у більшості туристів асоціюється угорська кухня. Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упродовж кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стратував 8 лютого.
У перший день фесту, так званий «Жирний четвер», відвідувачі зможуть посмакувати угорськими стравами за півціни, а решту днів – за 25%-ою знижкою.
Гастрономічний туризм вже досить давно став родзинкою області, каже органзатор акцїї Шарлотта Чізмар.
Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни-сусідки переконаний: такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн, а і їхню культуру.
Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20-ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть: їхня мета – не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів
Триватиме “Тиждень угорських страв” до 11-го лютого.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися