38418
13:07 17.082017

На Рахівщині стартував призов до Нацгвардії України

Життя 1918

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.1992 року №2232-ХІІ (зі змінами) та Указу Президента України №178/2017 від 07 липня 2017 року, у серпні 2017 року проводиться призов громадян України чоловічої статі на строкову військову службу до Національної гвардії України.

107394-737x492

НАКАЗ

військового комісара Рахівського районного військового комісаріату (з адміністративно-господарської діяльності) від 17.07.2017 р. м. Рахів №95

З метою своєчасного та якісного виконання планового завдання щодо призову на строкову військову службу громадян України чоловічої статі, наказую:

  1. З’явитися на призовну дільницю Рахівського районного військового комісаріату громадянам України, яким виповнюється 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призваних раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Рахівського районного військового комісаріату за адресою: м. Рахів, вул. Миру, № 88, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни України призовного віку, які з будь-яких обставин не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Рахівського районного військового комісаріату в десятиденний строк з дня початку призову, визначеного Указом Президента України та мати при собі документи, які посвідчують особу.

  1. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Рахівського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військові комісаріати для проходження призовної комісії.

Громадяни України призовного віку, які змінили місце проживання, зобов’язані в семиденний строк прибути до військового комісаріату за новим місцем проживання для взяття на військовий облік.

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані сповістити та забезпечити своєчасне прибуття громадян України призовного віку до районної призовної дільниці Рахівського районного військового комісаріату.
  2. Громадяни України, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.
  3. Наказ довести до голів міської, сільських та селищних рад, керівників підприємств, установ, організацій і навчальних закладів незалежно від форм власності, громадянам України призовного віку через місцеві засоби масової інформації.
  4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Військовий комісар Рахівського районного військового комісаріату підполковник В.В.Гаджега

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах