32348
19:26 19.052017

Святковий концерт та майстер-класи. Як у Мукачеві святкували День музею

Життя 2373

Цей місяць для мукачівців та гостей міста буде напрочуд веселий та насичений, адже До дня Мукачева підготували програму ледь не на цілий тиждень.

_MG_0031

Зокрема, з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв у замку «Паланок» на відвідувачів чекала яскрава культурно-мистецька програма.

Діти могли взяти участь у майстер-класі з гончарства та пряжі. Окрім того, для гостів свята працював невеличкий ярмарок, де вони могли придбати мед, пилок, медовуху та інші прянощі.

Також працював дерев’яний будиночок, де діткам можна було купили еко-іграшки, сопілки, також на невеличкому ярмарку продавали сувеніри, жіночі прикраси в українському стилі, обручі, намисто, гребінці, сережки ручної роботи та безліч інших цікавих речей на згадку.

Проте, найбільше присутнім сподобався святковий концерт, де свій талант продемонстрували найкращі творчі колективи та індивідуальні виконавці мистецьких закладів міста. Глядачі робили знімки виступів, а також фото на згадку зі співаками та танцівниками.

Опісля начальник відділу культури Ірина Калій нагородила кращих працівників Мукачівського історичного музею Почесними грамотами. Після святкової програми присутні зробили спільне фото.

Зауважимо, що чудовому концерту посприяла тепла та сонячна погода.

Нагадаємо, що вчора у Мукачівському замку «Паланок» відбулось урочисте відкриття виставки «Мукачево у стародавніх листівках», а вже завтра у місті над Латорицею стартує етап кубку Європи зі стронгмену.

Ілона Вільна

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах