32322
17:00 19.052017

У замку «Паланок» можна дізнатися яким було Мукачево у давнину

Життя 3102

IMG_0065

Вчора, 18 травня, у місті над Латорицею, в рамках програми святкувань до Дня міста, у замку «Паланок» відбулось урочисте відкриття виставки з фондів Мукачівського історичного музею «Мукачево в старих листівках».

У картинній галереї відтепер можна переглянути який вигляд мали вулиці Мукачева, центральна площа, історичні будівлі, мости.

Окрім того, на листівках також зображений короткий опис, тож зі світлин можна більше поринути в історію міста над Латорицею.

На відкриття виставки завітало чимало мукачівців, представників відділу культури Мукачівської міської ради і, звісно, туристів.

Всі вони із захопленням переглядали світлини, ділилися враженнями, емоціями.

«Я ніколи не бачила так багато цікавих світлин Мукачева. Тут є абсолютно все. Особисто я, звернула увагу на те, що колись місто було більш озелененим. Практично на всіх фото є дерева, зокрема і біля «Білого палацу», ще мене вразив той факт, що Мукачівська гімназія колись була Будинком-інтернат, а Латориця була більшою. Я не так давно живу в Мукачеві, але вже звикла до цього міста і рада, що відвідала галерею. Раджу кожному жителю піти на виставку і пізнати, щось нове», – розповіла для «Карпатського об’єктиву» Ірина.

До того ж, в картинній галереї, таких світлин дуже багато, тож уважний перегляд може зайняти чимало часу, але неодмінно він буде проведений з користю.

За словами працівників замку виставка буде проходити ще як мінімум два тижні.

Ілона ВІЛЬНА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах